Yritys

 unnamed.jpg

 - Aidosti kotimainen konevuokraamo

Rt-konevuokraus perustettiin Helsingissä vuonna 1982. Olemme palvelleet menestyksekkäästi sekä yritys- että yksityisasiakkaita jo yli kolmekymmentä vuotta. Historiamme aikana olemme toimineet eri puolella Helsinkiä; mm. Metsälässä, Oulunkylässä ja Suutarilassa. Keväällä 2016 siirsimme liiketoimintamme uusin tiloihin Kehä 1:lle, Oulunkylän liittymän kupeeseen.

- Palvelemme koko Uuttamaata, keskeltä Helsinkiä

Keskeinen sijaintimme Kehä 1:llä antaa meille loistavan mahdollisuuden palvella tehokkaasti ja nopeasti asiakkaitamme eri puolella Uuttamaata. Isojen teiden läheisyys ja sujuvat kulkuyhteydet joka suuntaan houkuttavat rakennusalan asiakkaita niin Helsingin keskusta-alueelta kuin kauempaakin Uudenmaan reunoilta.  Uudet, upeat toimitilamme ovat alan toimivimmat ja siisteimmät; ne tukevat tavoitettamme tarjota asiakkaille aina toimivat ja puhtaat koneet - ajallaan toimitettuina.

Yrityksemme arvot:

1. Pitkäaikaiset asiakassuhteet

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia asia ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Haluamme palvella asiakkaitamme niin hyvin, että he valitsevat meidät myös jatkossa. Pitkät, luottamukselliset asiakassuhteet palvelevat molempia osapuolia.

2. Tunnemme asiakkaamme ja heidän rakennustyömaansa

Pienempi organisaatiomme mahdollistaa sen, että tunnemme asiakkaamme ja heidän työmaansa. Meillä asiointi on aina helppoa ja pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään ratkaisut juuri hänen tarpeisiinsa. Tavoitteenamme on aina onnistunut palvelukokonaisuus.

3. Alan puhtaimmat ja toimivimmat koneet

Sen lisäksi, että lupaamme asiakkaillemme huolletut ja toimivat koneet, koneemme ovat myös alan siisteimmät ja puhtaimmat. 

4. Luotettavuus ja toimitusvarmuus

Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme projektit eivät keskeydy tai viivästy laitteiden puuttumisen tai toimimattomuuden takia. Osaava henkilökuntamme ymmärtää vaativimmatkin projektit ja osaa auttaa asiakasta kaikissa rakennusprojektin eri vaiheissa – alkukartoituksesta tilaukseen, toimitukseen ja projektin päätökseen asti.